skip to Main Content
Dag oude vloer.
Hallo sfeermaker!

De vloer is een van de grootste sfeermakers in huis. Naast het grote oppervlakte bepaalt het vaak ook de inrichting. Zo geeft een houten vloer een hele andere uitstraling als een moderne industriële gietvloer.

Wat is uw sfeer?

Prodecor bied vele verschillende soorten vloeren aan. Zo kunnen we u verzekeren dat we voor u altijd een match kunnen vinden. Van modern woonbeton tot tijdloos eiken, we hebben het in huis. Binnen ons assortiment bieden wij laminaat, pvc, parket en woonbeton gietvloeren aan.

Laat u nu adviseren
Naar welke vloer het beste bij u past!
De voordelen van een nieuwe vloer door Prodecor

Alles voor uw unieke stijl en interieur

Met ruim 50 verschillende kleuren en  materiaal groepen is er voor iedere stijl iets te vinden. Door de personalisatie keuzes is geen enkele vloer hetzelfde want geen enkele stijl is hetzelfde.

Uitgebreid vrijblijvend advies

Persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Alles om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, want een Prodecor vloer gaat vele jaren mee.

Vloer op maat

Geen vloer is hetzelfde daarom bieden wij enkel maatwerk. Zodat uw vloer er de komende jaren net zo stralend uit blijft zien als bij de plaatsing.

Duurzame producten met een lange levensduur

Door de lange garanties op de materialen heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw vloer.

De mogelijkheden
Laminaat

Laminaat

Laminaat is een van de meest voorkomende vloeren. De vloeren zijn leverbaar in vele verschillende designs en zijn soms niet van echt te onderscheiden. Zo zijn er houtdesigns met een voelbare nerf of een steenlook die niet van echt te onderscheiden is.

Het grote voordeel van laminaat blijft dat het makkelijk in onderhoud is. In tegenstelling tot parket heeft weinig onderhoud nodig en scheelt het vaak in de prijs. Waardoor het een allemans vriend is maar nog steeds grote sfeer in huis brengt.

PVC

PVC

PVC is weer helemaal terug van weggeweest, deze mooie vloerbekleding is zeer goed bestand tegen de dagelijkse slijtage. Een ander groot voordeel van PVC en vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed bestand is tegen vocht.

PVC vloeren kunnen in vele verschillende manieren gelegd worden. Een manier is een visgraat. Visgraat vloeren hebben een uiterst stijlvolle en uniek motief die zorgen voor een klassieke en luxe uitstraling.

Parket

Parket

Parket is een echte sfeermaker in huis. Nadat het parket gelegd is wordt het hout afgewerkt door het te lakken, in de hardwaxolie te zetten of te oliën. Hierdoor ontstaat er een unieke kleur en vloer die niemand anders heeft.

Het grote voordeel van een parketvloer is de duurzaamheid. Parket gaat een leven lang mee zolang u de vloer goed onderhoudt. Prodecor biedt een onderhoudsservice aan die ervoor zorgt dat uw parket vloer een levenlang mee kan gaan na het plaatsen.

Woonbeton Gietvloeren

Woonbeton gietvloeren

Woonbeton is eigelijk een verzamelnaam voor giet- en smeervloeren op cementbasis. Denk daarbij aan: betoncire, cementgebonden gietvloer, minerale gietvloer, leefbeton, microcent, bijna te veel om op te noemen. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos.

Door de unieke manier van opsmeren verschijnt er een tekening die niemand anders in huis heeft. Uw vloer is dus uniek in zijn soort. Het materiaal is perfect voor een modern industriële look in huis en vormt een echte sfeermaker.

Vloerverwarming

U heeft een vloerverwarming maar wilt een nieuwe vloer laten aanleggen. De meeste producten die wij aanbieden kunnen goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Maak een advies afspraak zodat we u het beste kunnen advieseren welke type vloer het beste bij uw vloerverwarming en andere wensen past.

Back To Top