skip to Main Content
Dag versleten trap!
Hallo pronkstuk!

Een trap staat vaak centraal in uw woning maar krijgt vaak niet de aandacht die het verdient. Is uw trap zo oud en versleten dat hij zelfs niet meer bij de rest van uw interieur past of heeft u een nieuwbouw huis en zoekt u naar de perfecte match. Bij Prodecor is het door ons uitgebreide assortiment mogelijk om uw trap het pareltje van uw interieur te maken.

Nieuw trap nodig of traprenovatie?

Vaak is de frustratie om de oude versleten en vaak krakende trap zo hoog dat er gekeken wordt naar het plaatsen van een nieuwe trap. Gelukkig is die omslachtige, dure en vaak tijdrovende methode niet de enige manier. De oude trap kan nog prima dienen als de basis voor een traprenovatie zodat uw trap nog jaren mee kan gaan. Door het unieke trede-over-tredesysteem heeft u geen sloopwerkzaamheden maar wel het plezier van de uitstraling van een gloednieuwe trap.

Oneindige mogelijkheden

Het is bij Prodecor mogelijk om uw hele trap zelf samen te stellen. Zo kunt u de treden laten bekleden in een kleur en een contrasterende stootbord selecteren. Of wat dacht u van nooit meer de zijkanten (wangen) schilderen door onze wangbekleding. Daarnaast hebben we ook de mogelijkheid tot verlichting in uw trap. Zo loopt u nooit meer in het donker de trap af.

Opzoek naar advies?
Maar vrijblijvend een afspraak
De voordelen van traprenovatie

De voordelen van een traprenovatie tegenover een volledig nieuwe trap zijn duidelijk: u vermijdt hak- en breekwerk (en het bijbehorende stof en vuil) én torenhoge prijzen. Verder bied traprenovatie nog meer voordelen we zetten er een paar op een rij.

Alles voor uw unieke stijl en interieur

Met ruim 50 verschillende kleuren en  materiaal groepen is er voor iedere stijl iets te vinden. Door de personalisatie keuzes is geen enkele trap hetzelfde want geen enkele stijl is hetzelfde.

Uitgebreid vrijblijvend advies

Persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Alles om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, want een Prodecor traprenovatie gaat vele jaren mee.

Traprenovatie op maat

Geen trap is hetzelfde daarom bieden wij enkel maatwerk. Zodat uw trap er de komende jaren net zo stralend uit blijft zien als bij de plaatsing.

Duurzame producten met een lange levensduur

Door de lange garanties op de traprenovatie heeft u de komende jaren geen omkijken meer naar uw trap.

Onderhoudsvriendelijk

Door de unieke samenstelling van de producten heeft u bijna geen omkijken meer naar uw trap. Gedaan is het met de dagen dat u liep te zeulen met een stofzuiger op de trap een simpel vochtig doekje is voldoende.

Kan mijn trap gerenoveerd worden?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij bijna iedere trap renoveren en nieuw leven in blazen. Zo kunnen wij houten en betonnen trappen renoveren maar ook open trappen rondom opnieuw bekleden.

Het is bij Prodecor zelfs mogelijk om uw open trap dicht te laten zetten. Dit kan interessant zijn als u bijvoorbeeld kleine kinderen heeft of extra kastruimte onder uw trap wilt creëren.

Wij komen altijd vrijblijvend kijken wat wij voor uw wensen kunnen betekenen. Want vaak is er meer mogelijk dan in eerste instantie aangenomen wordt.

De mogelijkheden
Laminaat

Laminaat

De laminaten overzettreden zijn een hoogwaardig product die uw oude versleten trap een totaal nieuw uiterlijk geven. Ze verstevigen oude delen en zorgen dat de trap weer vele jaren meegaan.

Laminaten overzettreden vele voordelen. Zo is het makkelijk schoon te houden, allergie vrij en zijn de treden ook veilig door hun anti-slip legering.

Naast de treden en de stootborden kunnen ook de zijkanten opnieuw bekleed worden en kan er verlichting aangebracht worden in de traptreden. Open trappen kunnen voorzien worden van laminaten overzettreden en kunnen zelfs rondom bekleed worden.

PVC

PVC

PVC is weer helemaal terug van weggeweest, deze mooie bekleding is zeer goed bestand tegen de dagelijkse slijtage van het lopen over de trap. Door de sterke slijtagelaag zorgt u ervoor dat u nooit meer last heeft van slijtageplekken of beschadigingen op uw trap.

Een ander groot voordeel van PVC en vinyl is dat het makkelijk schoon te houden is en goed bestand is tegen vocht. Ook heeft het PVC een voelbare unieke textuur die ervoor zorgt dat het design van de trede af springt.

Hout

Hout

Hout is een product dat vaak tot de verbeelding spreekt. Prodecor maakt gebruik van houten overzettreden die over uw huidige trap geplaatst worden. Ze bieden dezelfde voordelen als onze laminaten overzettreden, maar kan in ruim 50 verschillende kleuren worden geolied.

Hout is een natuurproduct wat door de jaren heen nog steeds blijft leven op uw trap. Het is dan ook de onderhoud gevoeligste van de traprenovatie opties die Prodecor aanbiedt. Om u hier in te ontzien bied Prodecor een onderhoudsservice aan die ervoor zorgt dat uw houten traprenovatie nog jaren kan blijven liggen.

Traprenovatie alleen voor oude trappen?

Traprenovatie beperkt zich niet tot enkel oude en versleten trappen, maar is ook zeker mogelijk voor nieuwbouw. Zodra de bouwtrap in uw huis staat kunnen wij al komen kijken wat de mogelijkheden voor uw trap zijn. Wij adviseren wel dat u uw trap als een van de laatste onderdelen laat renoveren zodat deze perfect bij uw interieur past.

Back To Top