skip to Main Content
Prodecor wenst u
welkom thuis!

Prodecor is de trap en vloeren specialist voor een unieke uitstraling voor uw huis. Zo zorgen wij ervoor dat uw huis en werkelijk thuis voor u is.

Wij zijn een specialist in vloeren en traprenovatie. We hebben dus alles in huis om te zorgen dat uw thuis een prachtige trap met aansluitende vloer heeft. Daarnaast kunnen wij ook unieke trappen bekleden die niemand anders in de markt aanbied. Alles voor die unieke uitstraling in uw huis.

Prodecor is in het bezit van het Erkend Traprestyler keurmerk. Dit geeft u dan ook de garantie dat de traprenovatie uitsluitend uitgevoerd wordt met hoge kwalitatieve producten die uw oude en versleten trap weer omtoveren tot een waar pronkstuk.

Opzoek naar advies?
Maar vrijblijvend een afspraak
De voordelen van werken met Prodecor

Als u voor Prodecor kiest, dan kiest u voor pure kwaliteit en persoonlijke aandacht. Ontdek al onze voordelen.

Alles voor uw unieke stijl en interieur

Met ruim 50 verschillende kleuren enĀ  materiaal groepen is er voor iedere stijl iets te vinden. Door de personalisatie keuzes is geen enkele trap of vloer hetzelfde want geen enkele stijl is hetzelfde.

Uitgebreid vrijblijvend advies

Persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Alles om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, want een Prodecor renovatie gaat vele jaren mee.

Vakmanschap

Naast dat wij enkel met kwalitatieve producten werken vinden wij het ook belangrijk om enkel met vakmannen te werken. Zo zijn we onderdeel van Erkend Traprestyle waardoor u gegarandeerd de beste kwaliteit krijgt op het gebied van traprenovatie.

Maatwerk

Geen trap of vloer is hetzelfde daarom bieden wij enkel maatwerk. Zodat uw trap of vloer er de komende jaren net zo stralend uit blijft zien als bij de plaatsing.

Duurzame producten met een lange levensduur

Door uitsluitend te werken met kwalitatieve producten kunnen we u met een gerust hart beloven dat u nog vele jaren plezier gaat hebben van uw renovatie.

Onze klanten spreken voor zich.

Heel goed ze gaan zeer netjes te werk zijn beleefd en leveren goed werk af ik heb een onderhouds contract met prodecor afgesloten dit bedrijf is een aanrader voor iedereen.

Rob en sjaan klaver
Rating : 5

Afspraken werden goed nagekomen, er werd goed met ons meegedacht. Er werd keurig werk afgeleverd. Nette en beleefde communicatie. Heel tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden.

Cor Tromp
Rating : 4

Ik ben zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De klus is netjes gedaan door vriendelijke mensen die verstand hebben van hun werk.

Maaike Blokker
Rating : 5

Goede betrouwbare vakman(-nen). Goede communicatie en voorlichting. Bij adhoc situaties/beslissingen ter plekke overleg.

Dennis Hornkamp-Massarotto
Rating : 5

Top bedrijf, goede afspraken en mooi en snel werk!

Joeri De Koning
Rating : 5
Smaakpakkers om u te inspireren

Geen combinatie is ons te gek. Laat u zich vast inspireren door klanten die u voorgegaan zijn.

Back To Top