skip to Main Content
Onderhoud vermoeiend?
Voor ons niet

U heeft een prachtige nieuwe eiken vloer of trap laten plaatsen bij Prodecor, maar nu moet er onderhoud plaats vinden. Wij ontzien u graag in al uw woonongemakken en bieden dan ook een onderhoudsservice aan. Wij komen uw trap graag voor u opschuren en in de onderhoudsolie zetten.

Maatwerk

Omdat iedere trap en vloer uniek zijn, zijn onze onderhoudsservice plannen dan ook maatwerk. Daarnaast doen wij er alles aan om u zoveel mogelijk te ontzien in het onderhoud. Want u heeft wel iets beters te doen dan uw trap te schuren en opnieuw in de onderhoudsolie te zetten.

Onderhoud nodig?
Maak vrijblijvend een afspraak
De voordelen van onze onderhoudsservice

Graag zetten wij de voordelen van een Prodecor onderhoudsservice voor u op een rijtje. Zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt.

Volledig maatwerk

Geen enkel onderhoudplan is hetzelfde daarom bieden wij enkel maatwerk. Zodat uw trap en vloer er de komende jaren net zo stralend uit blijft zien als bij de plaatsing.

Uitgebreid vrijblijvend advies

Persoonlijk advies vinden wij belangrijk. Alles om ervoor te zorgen dat u de juiste keuze maakt, want een Prodecor renovatie gaat vele jaren mee. Zeker met het juiste onderhoud.

Totale ontzorging

Wij regelen alles op de dag van de afspraak en houden in de gaten wanneer het weer tijd is voor de vervolgafspraak. Zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Back To Top